spuitsjabloon

Spuit of verfsjablonen voor alle ondergronden

Wil je echt iets origineels maar zie je een sticker niet zitten? Kies dan voor een spuitsjabloon. Met onze plaksjablonen kun je eenvoudig je Land Rover, de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer of keuken op een unieke manier eenvoudig decoreren. Doordat onze verfsjablonen gemaakt worden van vinyl zijn ze eenvoudig te plakken op diverse ondergronden zoals hout, behang, vloeren, badkamertegels, verwarmingsradiatoren etc. Onze sjablonen kleven zelfs perfect op baksteen of beton! LET OP: Onze plaksjablonen zijn geschikt voor éénmalig gebruik.

Wat is een sjabloon

Een sjabloon is een zelfklevend stuk flexibele folie waaruit een vorm of een tekst is uitgesneden. Het sjabloon is eenvoudig op nagenoeg iedere schone en enigszins vlakke ondergrond te plakken, waarna je met verf het sjabloon kunt tamponneren, schilderen of spuiten. Zodra je klaar bent verwijder je het sjabloon en blijft de afbeelding of tekst zitten.

Verfsjabloon op maat gemaakt

Onze verfsjablonen worden voor jou op maat gemaakt, precies zoals jij dat wilt. Hiermee is het sjabloon echt uniek en origineel. Bovendien maken wij gratis voor jou een ontwerp. Wij rekenen geen extra kosten. Je betaalt dus alleen het sjabloon.

Je kunt er ook voor kiezen zelf een tekst, ontwerp of afbeelding aan te leveren. Wij zetten deze dan kosteloos voor je om naar een sjabloon. Uiteraard ontvang je dan eerst een voorbeeld van ons.

Sjabloon snel nodig?

Geen probleem! Geef aan tijdens uw bestelling dat u uw sjabloon met spoed nodig heeft en uw sjabloon op maat wordt binnen 24 uur verzonden* zodat je snel aan de slag kunt.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via ons contactformulier en wij nemen zsm contact met u op.

*afhankelijk van het aantal, grootte en ontwerp van de sjablonen. Neem voor vragen contact met ons op.

Heb je een geweldig idee voor een sticker of wil je meer informatie over 1 van onze producten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Offerte aanvraagformulier

De waardering van www.landrover-stickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 22 reviews.