Posters

Goedkope posters op maat kopen of laten maken

Zoekt u snel en voordelig één of meerdere posters voor fotografische of reclame toepassingen? Dan zit u bij landrover-stickers.nl goed. Wij drukken foto’s en posters op diverse papiersoorten voor uiteenlopende doeleinden. Zo kan het zijn dat u graag promotie wil voeren voor uw bedrijf, merk of feest. Dan zijn buitenposters ideale middelen om in te zetten. Of wilt u graag mooie foto’s van de vakantie, een uitje of het bedrijf laten bedrukken op goed en kwalitatief papier? Ook dan bent u op de juiste pagina belandt en kunt u dit direct online bestellen.

Soorten posters

Posters kunnen bij ons op twee soorten papier worden gedrukt. Zo hebben wij als materiaal foto glossy poster welke speciaal is ontwikkeld voor het laten bedrukken van foto’s. Hierbij is de kwaliteit zeer hoog en het heeft een verbluffend eindresultaat door het extra glanzende effect. Daarnaast bevat het zeer duurzaam materiaal welke extra stevig is met een dikte van 210 gram. Uiteraard is het wel van belang dat u een foto aanlevert met hoge resolutie, zo kunnen wij zorgen voor een goede kwaliteit en kraakhelder beeld.

Een tweede mogelijkheid is het laten bedrukken van reclame op een Blueback poster. Dit materiaal kan zowel voor binnen als buiten toegepast worden en heeft een speciale coating. Deze coating is namelijk extra sterk, bevat UV- en waterbestendige inkten en zorgt ervoor dat alle kleuren schitterend naar voren komen. Verder heeft het billboardpapier een dikte van 130 gram en een mooie matte uitstraling. Ideaal papier voor een buitenposter!

Posters snel en voordelig gedrukt

Alle specifieke wensen met betrekking tot posters kan aan landrover-stickers.nl worden doorgegeven. Wij hebben namelijk veel ervaring met het op maat maken van diverse projecten. Ieder project is ten slotte uniek. Zo ook de levertijd. Het snel kunnen leveren van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Eenmaal bij ons besteld, dan streven wij ernaar om de producten zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Want het snel ontvangen van bestelde producten is wel zo prettig. Met name als u vast zit aan een deadline.

Naast het bovenstaande streven wij er naar op de voordeligste te zijn van Nederland. Door slim inkopen te doen bij vaste leveranciers en merken, kan landrover-stickers.nl scherpe prijzen aanbieden. Hierbij zorgen wij uiteraard wel dat de hoge kwaliteit wordt behouden, alleen zo kunnen wij u het beste van het beste leveren!

Offerte aanvraagformulier

De waardering van www.landrover-stickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 22 reviews.