Klantenservice

ma-vrij 0830-1700

Online 24/7 open

Dé website voor bijna ál je LandRover stickers

carwrappen | direct opvallen!

mat, metallic, flip of een custom design

AUTO INPAKKEN = GOED UITPAKKEN!

inpakken MET rekbare folie

Een variatie op autobelettering is carwrappen, oftewel het inpakken van een voertuig met rekbare folie. Deze techniek is onschadelijk voor de lak van de auto. Sterker nog, deze blijft beschermd tegen krassen en UV-stralen. Naast uni-kleuren zijn er folies met uiteenlopende effecten beschikbaar zoals folies met reliëf of die van kleur veranderen. Verder kan iedere afbeelding, logo of foto, geprint worden op wrap-folie. Deze wordt vervolgens gebruikt voor het wrappen van de auto. Na gebruik kan de folie gemakkelijk verwijderd worden. Van een carwrap heb je gegarandeerd jarenlang plezier.

Directe voordelen:

Mat, metallic, flip of in een custom design
Beschermt tegelijk tegen kleine krassen en lichte steenslag
Lange levensduur van tussen de 6 en 10 jaar
Behoud van hogere restwaarde door lakbescherming
Snel klaar door een vlotte werkwijze
Ultiem reclameobject dagelijks gezien door duizenden

Carwrappen is een ‘trend’ die enige jaren geleden zijn grote doorbraak maakte toen er verschillende auto’s in het matzwart opdoken. De techniek achter het carwrappen bestaat echter al veel langer en er is meer mogelijk dan een auto matzwart maken.

De verschillende kleuren en effect die inmiddels verkrijgbaar zijn, zijn erg divers en zorgen ervoor dat er altijd wel iets tussen zit wat naar wens is. Van volle kleuren (mat, glans en zelfs metallic) naar 3D carbon look & van parelmoer effect naar RVS look. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar..!

Zit de gewenste kleur er toch niet tussen? Dan is het altijd te maken! De gebruikte folie is in de witte variant namelijk perfect te beprinten in de gewenste kleur en samen met het laminaat ook prima geschikt voor langdurige buitentoepassingen!

Op deze manier kunnen complexe stripings of zelfs bedrijfslogo geplaatst worden op auto’s om een zeer exclusief uiterlijk te maken.

Is een volledige wrap iets teveel van het goede? Een gedeeltelijke wrap kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan een dak in carbon, two-tone wrap, een motorkap in RVS-look of spiegels in het knal roze. Het kan allemaal!

Wil je meer informatie? Bel of mail ons. 084 869 04 00 of mail ons op shop@landroverstickers.nl

Offerte aanvraagformulier

De waardering van www.landrover-stickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 22 reviews.