Klantenservice

ma-vrij 0830-1700

Online 24/7 open

Dé website voor bijna ál je LandRover stickers
Bootbestickering VALETTA | landrover-stickers.nl

bootbestickering | herkenbaar op het water

mat, metallic, flip of een custom design

Krasvast en makkelijk schoon te houden

BOOTBESTICKERING - reclame op het water

Volgens de wet moeten vaartuigen een naam dragen die zichtbaar is aan de buitenkant. Bootbestickering is niet alleen een mooi gezicht, het is ook een manier om reclame voor een bedrijf of actie te maken door middel van varende reclame. Denk hierbij aan het bedrijfslogo, slogan of zelfs een full colour wrap. Door middel van een bestickering of wrap zijn de mogelijkheden eindeloos waardoor je in een unieke boot vaart. Boten kunnen bestickerd worden maar denk ook aan jetski’s en waterscooters, van een naam tot een volledige wrap.

Directe voordelen:

Mobiele manier van bedrijfsreclame
Zorgt dat je opvalt op het water tijdens een evenement
Oneindige mogelijkheden met ontwerp
Variatie mogelijk in glanzende en matte finish
Verkrijgbaar in 1 kleur tot full colour
Krasvast en makkelijk schoon te houden

De voordelen van landrover-stickers.nl

binnen 1 dag uw offerte

Bijna altijd en indien mogelijk krijg je binnen 1 dag na aanvraag een op maat gemaakte offerte

ontwerp en productie

De in onze studio ontworpen uitingen worden (bijna) allemaal bij ons in huis geproduceerd

montage en installatie

De montage en/of installatie van uw print of signing wordt uitgevoerd door onze eigen experts

garantie en kwaliteit

Garantie van kwalitatief hoogwaardige producten met de beste materialen uit onze branche

veelgestelde boot bestickerings vragen

Blijven stickers op een boot wel zitten?

Het antwoord is ja, de afgelopen jaren hebben fabrikanten speciale folies en lijmen ontwikkeld om auto’s volledig in te pakken. Deze folies hebben zich in de praktijk reeds bewezen. Belasting van de folie op een scheepsromp die met 8 knopen door het water klieft, is vele malen minder dan wanneer diezelfde folie zit geplakt op de motorkap of grill van een auto, die met 120 km per uur door een hagelbui voortraast. Naast een stoer uiterlijk is bootbestickering geschikt voor langdurig buitengebruik en is zoutwater bestendig . Het beschermt tevens de gelcoat van de boot tegen verkleuring en aanslag. Hierdoor is de ondergrond ook weer als nieuw wanneer de wrap weer wordt verwijderd.

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De bootstickers kunnen bij landrover-stickers.nl op maat besteld worden maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. Omdat ieder vaartuig anders is biedt landrover-stickers.nl graag advies voor de uitwerking van elk gewenst ontwerp. Heeft u ook een jetski, waterscooter, sloep, boot, jacht? Bij landrover-stickers.nl springen we gewoon in het diepe en beletteren alle soorten en maten!

Heeft u vragen over onze vinylstickers of heeft u hulp nodig bij de juiste keuze of ontwerp? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden u een zelfklevende oplossing op maat! Of het om 1 sticker gaat of om 100 stickers, landrover-stickers.nl drukt en snijdt uw vinyl stickers snel, goed en voordelig.

Offerte aanvraagformulier

De waardering van www.landrover-stickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 22 reviews.