Betaling en verzending

Betaling & verzending

Betaling

Betaling loopt via een beveiligde SSL verbinding en is volledig veilig. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden die via onze betalingspartner MOLLIE verlopen. Deze MOLLIE betalingsmethodes zijn gegarandeerd veilig, en bieden de grootst mogelijke flexibiliteit.

Je kan bij landrover-stickers.nl op één van de volgende manieren betalen:

iDeal

Bij deze betaalmethode kunnen Nederlandse klanten direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Bancontact & Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met hun bankpas. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Creditcard

Betalingen met Master card & Maestro of Visa worden geaccepteerd. Je kan je creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met de creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

PayPal

Je kan bij ons veilig betalen met je vertrouwde online Paypal betaalrekening. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Overboeking – Vooruit betaling

Je kan het bedrag ook overmaken met de optie Vooruit betaling in de winkelwagen. In dit geval gaan wij over tot verwerking van de bestelling als de betaling ontvangen is. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Let op: Het kan enkele werkdagen duren voordat een vooruitbetaling bij ons binnen is. Vervolgens gelden de reguliere levertijden. Zodra de betaling ontvangen is dan krijgt je een bevestiging per e-mail. De maximum betalingstermijn is 5 werkdagen, indien deze termijn wordt overschreden dan wordt de bestelling geannuleerd.

Achteraf op factuur

Als consument of bedrijf kan je bij ons achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met een kredietverzekeraar. Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Is dit succesvol dan zal de bestelling direct verwerkt worden en krijg je de gebruikelijke bevestigingen. Wordt de bestelling niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kan je via een andere betaalmethode de bestelling plaatsen. De aanvullende algemene voorwaarden voor achteraf betalen in de webshop via de kredietverzekeraar kan je hier vinden. Voor bedragen boven de € 450,- kies je ook een van de andere betaalopties of neem contact op met ons voor facturatie direct met landrover-stickers.nl. Er wordt dan gevraagd een creditwaardigheid document van bijvoorbeeld een Graydon te overleggen. Betaling dient uiterlijk 14 dagen na factuurdatum aan landrover-stickers.nl te worden overgemaakt.

Onze gegevens voor factuur betalingen:
ABNAMRO bank  t.n.v.  Afdeling Geluk BV
NL24ABNA0845775138
ABNANL2A

Verzending van je bestelling gaat bij landrover-stickers.nl op de volgende manier

Verzending en levering

Onze bestellingen worden bezorgd met PostNL pakketservice. Wij verzenden artikelen doorgaans binnen 1 werkdag nadat we de betaling hebben ontvangen, mits anders met je overeengekomen. Is de bestelling en betaling binnen voor 14.00 uur dan zal de verzending meestal nog op die dag plaats vinden. Normaliter wordt het pakket de volgende werkdag bij je aangeleverd dit kan door logistieke omstandigheden bij de vervoerder PostNL sporadisch weleens één dag langer duren. Vandaar dat levering op 1 á 2 dagen staat aangegeven. Op maat gemaakte bestellingen hebben een langere levertijd. Dit zal via de email gecommuniceerd worden. Zodra we de bestelling hebben verzonden ontvang je van ons hiervan een bevestiging per e-mail. Je ontvangt ook een PostNL Trackingnummer: Met dit nummer kun je op de site van PostNL het verzendtraject van het pakket volgen. We verzenden zowel binnen Nederland en naar België. Over PostNL track & trace vragen, andere leverdatum, complimenten, klachten, leverstatus of levertijd kan je contact opnemen met PostNL.

landrover-stickers.nl biedt je in Nederland flexibele verzendservice aan waardoor je zelf dus kan kiezen waar en wanneer je bestelling wordt geleverd, ook op PostNL afhaallocaties dicht bij je in de buurt.

Verzendkosten

  • De verzendkosten voor Nederland zijn € 6,95 per bestelling
  • De verzendkosten voor België zijn € 13,00 per bestelling
  • Voor bestellingen onder de € 9,95 berekenen wij een kleine toeslag

Bij iedere bestelling ontvang je een leuke attentie van ons

Wij waarderen dat je landrover-stickers.nl hebt gekozen als je leverancier voor stickers. Vandaar dat wij bij iedere bestelling een aardigheidje doen, geheel in de trend zoals je van ons mag verwachten.

De status van de bestelling

De status van de bestelling kan je op elk moment controleren door in je account in te loggen. Wij raden dan ook altijd aan om een account aan te maken en juist in te vullen. In het account vindt je een overzicht van al je bestellingen waarin de status, de door u bestelde artikelen en het totaalbedrag van uw bestelling te zien is.

Retourzendingen

Je kan een consumenten aankoop binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen ongedaan maken. In dat geval dien je de goederen in oorspronkelijke en onbeschadigde staat retour te sturen. De vrachtkosten zijn voor eigen rekening. De door koper aan landrover-stickers.nl betaalde verzend- en verpakkingskosten komen niet in aanmerking voor creditering. Je ontvangt binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug mits de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Vraag bij ons eerst het retourformulier aan en voeg dit samen met de factuur toe aan het retourpakket.

De waardering van www.landrover-stickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 17 reviews.